Stiri Cupa României Feminin

CFR Cluj a fost desemnată „echipa anului 2022” în detrimentul lui U-BT Cluj-Napoca și Dinamo București

CFR Cluj a fost desemnată „echipa anului 2022” în detrimentul lui U-BT Cluj-Napoca și Dinamo București

Astăzi, 26 ianuarie, la Opera Națională din București a avut loc prima ediție a Galei Sportivul Anului, în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni sportivi, antrenori și echipe ale anului 2022.

Baschetul românesc a avut două reprezentante nominalizate. Este vorba de Sepsi Sfântu Gheorghe, nominalizată la titlul de „echipa anului” în sportul feminin și de U-BT Cluj-Napoca, nominalizată la titlul de „echipa anului” în sportul masculin.

Campioanele LNBF și LNBM nu au reușit să cucerească premiile, fiind învinse de echipa de handbal feminin a lui Rapid București și de echipa de fotbal CFR Cluj. Premiul la feminin a fost acordat de Gică Popescu, în timp ce Cristian Gațu a fost cel care a acordat premiul la masculin.

Pe lângă formațiile anterior menționate, la cele două categorii au mai fost nominalizate CSM Volei Alba Blaj (feminin) și echipa de handbal a lui CS Dinamo București (masculin).

ACS Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în 2022 titlul național și a participat în EuroCup Women, în timp ce U-BT Cluj-Napoca a luat medaliile de aur în campionat și a avut o evoluție de succes în Basketball Champions League.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii