Stiri Cupa României Feminin

Chassidy Fussel, "double-double" la debutul in LNBF

Dan Oancia

Dan Oancia
05.10.2014

Echipa de pe Mureş, ICIM Arad, a debutat cu dreptul pe teren propriu. Primul joc "acasă" a coincis cu prima victorie bifată. "Victima" arădencelor s-a numit BCM Tymes Politehnica Timişoara care, deşi a început în forţă jocul, a cedat pe parcurs, diferenţa din final fiind de 14 puncte, 61-47. 

Originară din Statele Unite ale Americii, Chassidy Fussel şi-a făcut debutul în Liga Naţională de Baschet Feminin cu dreptul. Fussel a fost una dintre jucătoarele cu cele mai multe minute petrecute pe parchet, peste 38,debutând cu un "double-double". Americancă a avut la finalul partidei 11 puncte şi 10 recuperări

De şase ori şi-a încercat norocul din interiorul semicercului, terminând cu un procentaj de 50%, trei dintre ele fiind transformate în puncte. 33% a fost procentajul baschetbalistei de la ICIM la capitolul aruncări de la distanţă, iar de la aruncările libere a fost fără greşeală, desavarsindu-şi performanţă primului sau joc. 

Eficientă  totală a fost la 16%, iar majoritatea recuperărilor făcute au fost pe faza defensivă, 8, iar două pe atac.
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!