Stiri Cupa României Feminin

Chrissy Givens: „Uneori o înfrângere este o victorie. Am învățat multe astăzi”

Chrissy Givens: „Uneori o înfrângere este o victorie. Am învățat multe astăzi”

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a pierdut cu 67-72 pe terenul lui Artego Bydgoszcz, în prima etapă din grupa E a EuroCup. Alb-verzile au făcut greșeli și le-au permis gazdelor să se distanțeze la 15 și 20 de puncte, după care au revenit în sfertul patru, dar n-a fost suficient. Chrissy Givens a fost cea mai eficientă jucătoare a covăsnencelor.

„A fost o lecție pentru noi. Încă suntem o echipă nouă, am rezolvat ce putem, dar nu a fost suficient. Am câștigat experiență, așa că cred că uneori o înfrângere este o victorie. Am învățat multe astăzi”, a declarat după meci Chrissy Givens, conform paginii de facebook a clubului.

Jucătoarea de 34 de ani a fost singura care a evoluat 40 de minute în partida de joi seară. Givens a terminat meciul cu 13 puncte (5/11 la două puncte și 1/1 la triple), 6 recuperări (2 ofensive/4 defensive), 6 assist-uri, 3 turnovers și 4 intercepții, cu +20 indice al eficienței. Aceasta este cea mai eficientă jucătoare a lui Sepsi și în cele patru meciuri pe care alb-verzile le-au disputat în debutul grupei Est din LNBF, câștigate la diferențe mari. Sportiva cu cetățenie americană și macedoneană are medii de 18 puncte, 5,5 recuperări, 3,3 pase decisive, 1,8 turnovers și 3,3 intercepții în 24:24 minute, cu 26,3 eficiență medie.

Andra Mandache a fost cea mai bună marcatoare a campioanei în meciul din Polonia, cu 17 puncte în 37:26 minute (7/15 din semicerc, 1/4 de afară și 0/1 la libere). A mai avut 4 recuperări (1/3), 2 intercepții și un capac, cu +12 eficiență.

Shae Kelley a debutat la alb-verzi cu 14 puncte în 29:01 minute. Americanca adusă pentru o perioadă scurtă a încheiat cu 5/8 la șuturile de două puncte, 1/1 la triple și 1/2 la libere. A mai avut 4 recuperări (2/2), 1 assist, 3 turnovers, o intercepție și un capac, cu +14 eficiență.

Annemarie Godri-Părău a fost și ea în double-digits pentru Sepsi, cu 12 puncte în 28:05 minute (4/7 la două puncte, 1/3 de la distanță și 1/2 la libere), plus 3 recuperări, 4 assist-uri, 3 turnovers și o intercepție, cu +11 eficiență.

Pentru campioana României următorul meci va fi tot în EuroCup, pentru că stă în etapa următoare din LNBF. Elevele lui Zoran Mikes vor avea miercuri, 23 octombrie, de la ora 19:00, primul meci acasă din noua ediție a cupei europene. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va primi vizita lui Galatasaray.

*foto: Roman Bosiacki / Agencja Gazeta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!