Stiri Cupa României Feminin

Chrissy Givens: "Vom încerca să aducem Cupa înapoi la Arad"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.03.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad întâlnește pe CSM Târgoviște, în semifinala Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013.

Jucătoarea echipei din Arad, Chrissy Givens, se va reîntâlni cu Târgoviște, fosta ei echipă cu care sezonul trecut a cucerit această Cupă. Aceasta a declarat pentru Total Baschet că echipa sa va încerca să aducă Cupa României înapoi la Arad.

 “Aradul are o șansă foarte bună de a câștiga Final Four-ul. Meciul cu Târgoviște va fi greu, dar nu imposibil de câștigat.  Am învățat o mulțime de lucruri de la meciul pierdut în campionat cu Târgoviște și ne-am corectat greșelile. Ne-am pregătit foarte bine pentru jocul cu ele. Cupa României este unul dintre obiectivele noastre și vom încerca să jucăm bine pentru a aduce cupa înapoi la Arad.”ne-a declarat Givens

Duelul ICIM Arad – CSM Târgoviște va avea loc luni, de la ora 20:15, fiind transmis de postul de televiziune DIGI SPORT 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!