Stiri Cupa României Feminin

Ciprian Iugulescu: "Nu ne vom mulţumi doar cu participarea în Euroligă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.10.2012

Foto: Marius Tudor

Au mai rămas câteva zile până la o nouă premieră în baschetul românesc: debutul echipei CSM Târgovişte în cea mai puternică competiţie intercluburi din Europa, Euroliga!

Conform unui comunicat de presă emis de clubul dâmboviţean, preşedintele Ciprian Iugulescu a declarat că pentru Târgovişte această participare este o provocare pe care doreşte să o onoreze la cel mai înalt nivel.

“Rezultatele noastre internaţionale din anii trecuţi, dar şi prestaţia echipei în stagiunea precedentă ne-au împins să facem acest pas uriaş pentru baschetul feminin din România. Chiar dacă ne aflăm pentru prima dată în această competiţie nu ne vom mulţumi doar cu rolul de simplă participantă pentru că vom încerca să ne luptăm de la egal la egal cu marile forţe ale acestui sport la nivel european. Este o provocare pentru CS Municipal pe care  vrem să o onorăm la cel mai înalt nivel.

Campioana en-titre a României va debuta în Euroligă, pe 24 octombrie, pe teren propriu, cu Famila Schio. Toate partidele competiției vor fi transmise de DigiSport, începând cu orele 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!