Stiri Cupa României Feminin

Concediere cu cântec la CSM Satu Mare

Baschet .ro

Baschet .ro
28.10.2019

Concediere cu cântec la CSM Satu Mare

Prezentat cu mare fast de către conducerea Clubului Sportiv Municipal Satu Mare drept unul dintre cei mai buni antrenori ce au pregătit o formație românească, Goran Boskovic nu a rezistat mai mult de o lună de la startul sezonului la cârma echipei vicecampioanei. Începând de astăzi, Boskovic nu mai este principalul grupării alb-roșii.

Niciun antrenor de baschet nu pare a fi pe măsura grupării CSM Satu Mare. Cu excepția lui Marius Dobă, care a debutat în postura de principal la CSM Satu Mare și care deține recordul privind durata menținerii poziției de tehnician, niciun alt antrenor nu a rezistat la Satu Mare mai mult de un sezon competițional. După îndepărtarea lui Jose Araujo, alți trei antrenori principali s-au perindat la Satu Mare urmând ca al 4-lea să-i ia locul muntenegreanului Boskovic. Scenariul a fost prevăzut și de un utilizator al comunității Baschet.Ro printr-un comentariu la știrea care anunța angajamentul tehnicianului la Satu Mare.

Conform surselor noastre, CSM Satu Mare l-a concediat pe Boskovic ca urmare a unor nemulțumiri privind inflexibilitatea sa de a da curs solicitărilor venite din afara băncii tehnice. De asemenea, mai multe sportive s-au arătat nemulțumite de stilul tranșant al antrenorului muntenegrean, aspect ce a determinat clubul sătmărean să-l concedieze pe Boskovic deși din noul sezon competițional s-a scurs mai puțin de o lună de zile. Mutarea vine tocmai în perioada în care Jose Araujo execută silit clubul sătmărean pentru suma de 32.000 de euro, ca urmare a concedierii sale din vara anului 2017, dosarul aflându-se în fața executorului judecătoresc Găvruță Dan. 4.500 de euro era salariul lunar pe care îl încasa Boskovic la Satu Mare.

Favorit pentru a-l înlocui pe Boskovic este clujeanul Mihai Coldea, fostul tehnician al secției de baschet feminin SCM Timișoara, care este și un bun prieten al managerului Florin Mureșan.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    .
    Adunatura de clovni astia de la SM. In vecii vecilor n o sa castige nimic cat timp este piticotul asta la conducere

    cu 4 ani în urmă (30.10.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!