Stiri Cupa României Feminin

Confruntarea dintre U-BT Cluj și Prometey, reprogramată și mutată la Kiev

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.01.2022

Confruntarea dintre U-BT Cluj și Prometey, reprogramată și mutată la Kiev

După cum anunțam în urmă cu puțin timp, confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și Prometey a fost amânată, din cauza unor cazuri de COVID din tabăra ucrainenilor. Meciul urma să se dispute la Zaporojie, marți, în data de 1 februarie, de la ora 19:00.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Conform paginii oficiale de Twitter a celor de la Basketball Champions League, duelul a fost amânat pentru data de 3 martie.

Jurnalistul ucrainean Oleksandr Proshuta anunță că încleștarea nu se va mai disputa la Zaporojie, cum era programat, ci la Kiev. Această relocare a fost realizată deoarece tot în 3 martie, Motor Zaporojie primește vizita Barcelonei în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin.

Prometey, o grupare din Kamianske, nu poate evolua în propria sală în Basketball Champions League, deoarece aceasta nu se ridică la standardele impuse de FIBA pentru această competiție.

*foto: championsleague.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Nasol
    Îmi pare rău pentru suporterii lor, știu cum e sa nu joace echipa acasă, noi avem Untold in fiecare an și suporterii au mereu de suferit la fotbal.

    cu 2 ani în urmă (01.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!