Stiri Cupa României Feminin

Craiova câștigă la Rapid București

Costin Marinescu

Costin Marinescu
06.02.2013

75 - 82
18-24, 24-10, 18-25, 15-23
  Statistică  

Partida, extrem de echilibrată, cu 15 alternanțe de lider pe tabela de marcaj, a fost decisă de precizia SCM CSȘ U de la mare diatanță. Craiovencele, oaspete în această întâlnire, au marcat 85% dintre aruncările de trei puncte, stabilind astfel un record stagional la acest capitol. Janina Ninu, Zorica Mitov și Marija Prlja au avut procentaj maxim din spatele semicercului, iar Alexandra Cutaș a reușit 3 dintre cele 5 încercări.

După un prim sfert controlat de Craiova, gazdele au revenit și s-au desprins chiar și la 8 puncte, 42 – 34 la jumătatea meciului. Oltencele reechilibrează meciul și după o bună perioadă în care s-a mers cap la cap, reușesc un run de  16 – 6 în ultimele 5 minute de joc și obținea cea de-a 7-a victorie a sezonului.

Marija Prlja a fost cea mai bun marcatoare de la Craiova, cu 20 puncte, la care a adăugat 10 pase decisive. Zorica Mitov a înscris 19 puncte, iar Janina Ninu și Irina Borș câte 14. Larisa Toma a avut 11 recuperări.

De la gazde au ieșit în evidență Raluca Ungureanu, cu 21 puncte, Claudia Ene cu 18, Florina Diaconu cu 17, 7 recuperări și 5 pase decisive și Monica Nicolaescu cu 11 mingi prinse la panou.

Pentru Rapid a fost a 14-a înfrângere a sezonului, iar etapa următoare va întâlni pe U Cluj Napoca. Craiova a urcat temporar pe poziția a șaptea a clasamentului și va juca următorul meci din LNBF cu ICIM Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!