Stiri Cupa României Feminin

CS Rapid Bucureşti şi Nova Vita Târgu Mureş dau startul noului sezon competiţional

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.09.2014

Liga Naţională de 

Baschet Feminin

Etapa I

14:00

25.09

Sala Sporturilor Rapid Bucureşti


0-0 Fişa Meciului  0-0

CS Rapid Bucureşti şi CS Nova Vita Târgu Mureş dau startul sezonului competiţional 2014-2015 al Ligii Naţionale de Baschet feminin, într-o confruntare programată vineri dupămasă la Bucureşti. Duelul va avea loc la Sala Sporturilor Rapid Bucureşti, cu începere de la orele 14:00, şi va opune două grupări ce au fost eliminate din optimile Cupei României.

Spre deosebire de sezonul precedent, de această dată miza este rămânerea în primul eşalon valoric, iar atât Rapid Bucureşti cât şi CS Nova Vita Târgu Mureş şi-au impus acest obiectiv. După cum ne-a obişnuit în ultimele sezoane, reţeta grupării din Giuleşti nu include jucătoare străine ci doar pe cele autohtone. De partea cealaltă târgmureşencele au în componenţă cinci sportive străine, însă rămâne de văzut câte vor putea să evolueze vineri dupămasă, situaţia carţilor verzi fiind în continuare incertă.

Trupa pregătită de Coco Militaru a cedat în prima fază a Cupei României, în faţa mai valoroasei CSM Satu Mare. Cu toate acestea, ofensiva bucureştencelor s-a dovedit a fi un punct forte, Rapid Bucureşti reuşind să înscrie 129 de puncte, Roxana Bejan fiind principala marcatoare. De partea cealaltă Nova Vita nu a putut emite pretenţii în faţa CSU Alba Iulia, încasând peste 200 de puncte în dubla cu gruparea din judeţul Alba.

Confruntarea de vineri se anunţă a fi una echilibrată, în care ambele combatante au şanse de izbândă. Banca scurtă de care dispune Ionel Brustur pare a fi principalul impediment, în timp ce de partea cealaltă lipsa jucătoarelor străine poate fi compensată cu lotul mult mai numeros aflat la dispoziţia tehnicianului Militaru. 

Până la ora actuală forul românesc nu a publicat brigada de arbitri delegată să oficieze duelul de vineri dupămasă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!