Stiri Cupa României Feminin

CSBT Alexandria favorită în deplasarea de la Rapid

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
15.02.2013

Sala Rapid
sâmbătă, 16 februarie
ora 11:30
  Fișa meciului

Evenimentele petrecute în ultima săptămâna la clubul din Alexandria au dăunat atmosferei din cadrul echipei. Chelsea Lyons a fost la un pas de tragedie după ce s-a aruncat în gol de la etajul 4 și ulterior a fost trimisă acasă. Pe umerii antrenorului Mădălin Piperea cade sarcina de a muta din nou atenția jucătoarelor spre terenul de baschet și a le coneceta la miza unei partide ce pare facilă la prima vedere.

De partea cealaltă antrenorul gazdelor, Dan Militaru are etapă de etapă sarcina ingrată de a răspunde la întrebarea: “Cum să câștigi un meci de baschet fără niciun pivot de meserie?” Deși echipa s-a întărit față de turul campionatului prin revenirea Florinei Diaconu de la Târgoviște, problemele de sub panou nu și-au găsit încă rezolvarea.

Partida va începe la ora 11:30 la sala Rapid și va fi condusă de o brigadă formată din Șerban Roșoagă și Alexandra Dincă supervizati de Petre Măgurean. Ca o curiozitate, două ex-rapidiste : Anca Șipoș și Viorela Rus vor fi adversare cu o fostă componentă a echipei din Teleorman, Monica Nicolaescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!