Stiri Cupa României Feminin

CSBT Alexandria, victorie prețioasă obținută în fieful celor de la Sirius Târgu Mureș

Dan Oancia

Dan Oancia
29.12.2016

Puncte importante obținute ieri de CSBT Alexandria, în deplasarea de la Sirius Târgu Mureș, două echipe despărțite de doar un singur punct înaintea întâlnirii ce a avut loc ieri, de la ora 19.00. Grație unui ultim sfert dominat total, vizitatoarele au obținut victoria la o diferență de șapte puncte, scor final 85-78.

Forma foarte bună arătată de Cherise Daniel, marcatoare a 32 de puncte pentru Târgu Mureș, nu a fost îndeajuns, chiar dacă, după primul sfert, gazdele s-au instalat la conducere, 23-19. Replica din partea celor din Alexandria a dat-o Bartee, care și-a trecut în cont un double-double, având 29 de puncte și 15 recuperări, asistată îndeaproape de Antoinette Rule, care a contribuit la zestrea trupei sale cu 25 de puncte.

Echilibrul a fost restabilit până la pauza mare, atunci când scorul era 44-44, ca mai apoi jucătoarele din Târgu Mureș să ia prima opțiune în vederea victoriei, fiind cu cinci puncte în avantaj înaintea ultimului sfert. Totuși, nu a fost așa. CSBT Alexandria a făcut un ultim sfert excepțional în fața celor aproximativ 200 de spectatori care sperau într-o victorie a favoritelor, astfel că, la final, victoria a luat drumul către Teleorman.

După acest rezultat, Sirius Târgu Mureș și CST BC Alexandria au făcut rocada în clasament. În etapa viitoare teleormănencele vor da piept cu Univ. Goldiș ICIM Arad, în vreme ce echipa din Târgu Mureș se va deplasa la CSM Târgoviște.

*Foto: Gyurkó Henning Balázs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!