Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare a cedat în fața vicecampioanei Franței

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.10.2012

CSM Satu Mare a pierdut meciul disputat în compania franțuzoaicelor de la Basket Lattes Montpellier Agglomeracion, scor 67-77. Partida a avut loc joi (25.10), la Satu Mare și contează pentru runda inaugurală a sezonului regulat în FIBA EuroCup Women.

Vicecampioana Franței s-a instalat la conducere de la început și s-a desprins la 13 lungimi pe parcursul primei secvențe de joc. Satu Mare nu a renunțat, însă a avut mult de muncit pentru a recupera. La pauză scorul era favorabil formației oaspete cu 41-32.

Repriza a doua începe excelent pentru gazde. Undeva la jumătatea actului al 3-lea elevele lui Dan Fleșeriu au realizat un parțial de 9-0 pentru a egala situația la 47. De aici și până la încheierea secvenței a 3-a s-au consemnat cinci egalități, dar ultimul cuvânt a aparținut franțuzoaicelor, care au dus scorul de 55-57, cu zece minute înainte de final.

Kovacevic egalează din nou, însă replica vine prompt. Montpellier realizează un parțial de 10-0 pe baza căruia se desprinde decisiv pe tabela de marcaj. De fapt cel mai aproape CSM-ul s-a apropiat în urma triplei semnate Rada Giurgiu, cu patru minute înainte de final, dar oaspetele au fost mai inspirate în perioadă rămasă și s-au desprins la zece puncte, scor 77-67.

Khadijah Whittington a avut 14 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, Dara Kovacevic a adăugat 12 puncte, 6 recuperări, iar Annemarie Părău a terminat cu 12 puncte și 3 pase decisive pentru CSM Satu Mare.

Fatimatou Sacko a avut 30 puncte și 10 recuperări pentru Montpellier. De notat că la vicecampioana Franței evoluează, din acest sezon, românca Ana Căta-Chițiga. Fosta jucătoare a lui Bourges și Tarbes a bifat 16 minute de joc, perioadă în care a strâns 3 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Foto: fibaeurope.com 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!