Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare câștigă meciul trei al finalei cu Sepsi-SIC

CSM Satu Mare câștigă meciul trei al finalei cu Sepsi-SIC

CSM Satu Mare a învins-o acasă pe Sepsi-SIC cu scorul de 75-54 (19-11, 27-16, 12-10, 17-17) în meciul trei din finala Ligii Naționale de baschet feminin. 

Scorul la general este acum 2-1 pentru echipa din Sfântu Gheorghe. Următoarea partidă se joacă marți, 11 mai de la ora 19:00 tot la Satu Mare.

Începutul confruntării a fost echilibrat, dar sătmărencele s-au distanțat la 8 puncte cu 4 minute rămase până la final, scor 14-6. Podar a dus scorul la 16-7 după ce a înscris printr-un lay-up, iar Bria Goss a stabilit scorul după primele zece minute, 19-11.

În al doilea sfert, CSM Satu Mare s-a descurcat și mai bine. Bright a majorat ecartul la 15 lungimi, 26-11, iar coșul înscris de Carla Popescu de la mare distanță a dus scorul la 31-13. Mandache a reușit un three-point play pentru 33-16, și tot ea a micșorat diferența la 14 puncte prin două reușite din acțiune, 35-21. După prima repriză, scorul era 46-27 în favoarea echipei sătmărene.

Sfertul trei a fost mai sărac în puncte, ambele formații fiind mai atente în defensivă, dar ratările și-au spus de asemenea cuvântul. Satu Mare a reușit să mai adauge două puncte la diferența de pe tabelă, astfel că a avut un avantaj de 21 lungimi înaintea ultimului sfert, scor 58-37.

În al patrulea sfert, cele două combatante s-au anulat reciproc iar astfel trupa antrenată de Maikel Lopez s-a impus la diferența înregistrată pe tabelă după trei sferturi. Scor final: 75-54.

Principalele marcatoare

CSM Satu Mare: Bright 23 de puncte, Goss 21 de puncte, Cuic (Pop) 8 puncte

Sepsi Sfântu Gheorghe: Mandache 12 puncte, Tobin 10 puncte, Gardner 10 puncte

*Foto: CSM Satu Mare

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    Pentru domnul Rusz
    Imi aduc aminte ca inaintea inceperii sezonului domnul manager Rusz spunea ca o sa faca o echipa de nivelul lui Sopron. Hahaha. Cred ca a glumit. O jucatoare de la Sepsi imi zicea nu de mult ca nu ma pricep la baschet. Poate ca nu, dar stiu ca echipa asta e cea mai slaba din ultimii ani. Sper ca era Anne a luat sfarsit.

    cu 2 ani în urmă (11.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!