Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare câștiga și al doilea meci în cadrul turneului de la București

Alin-Mihai Dobre

Alin-Mihai Dobre
29.03.2015

Echipa condusă de Adriana Pricop a câștigat și a doua partidă de la turneul pentru locurile 11-14, turneu desfășurat la Arena de Baschet din capitală.Sătmărencele au trecut de Rapid cu scorul de 72-51. Ele au preluat un avantaj considerabil încă din primul sfert, sfert pe care l-au câștigat la o diferență de 17 puncte, scor 26-9. Următoarele două parți s-au desfășurat în aceiași notă, cu echipa din Satu Mare aflându-se la timonă.Giuleștencele au câștigat doar ultimul sfert al partidei cu scorul de 20-13, însă nu a fost îndeajuns. Cu această victorie, CSM își asigură, într-o mare proprție, locul în LNBF în următorul sezon.

De la echipa condusă de Adriana Pricop s-au remarcat Flavia Ferenczi cu 22 puncte reușite, 4 recuperări,5 pase decisive; Eniko Laza cu 18 puncte și 6 pase decisive; Kelsey Domiana Levington cu 10 recuperări și 8 puncte, precum și Bianca Voica (10 puncte, 5 rebounduri și 4 pase decisive).

Natalia Burlakova, jucătoarea Rapidului, este la a treia partidă consecutivă în care trece de borna de 20 de puncte marcate. Ea a totalizat în meciul de astăzi 21 de puncte, 1 recuperare și o pasă decisivă. De asemenea, mai trebuiesc amintite presțiile Anei Cuatu și Danielei Toma, cu 11,respectiv 9 puncte reușite în contul giuleștencelor.

Pentru Rapid urmează meciul decisiv împotriva Craiovei, meci care le poate asigura bucureștencelor râmânerea în Liga Națională de Baschet. Satu Mare va întânli CSM Universitatea Oradea. Primul meci al zilei de dumincă, 29 martie, va începe la ora 12:00 la Arena de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!