Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare joacă din nou în Liga Europei Centrale după un an

CSM Satu Mare joacă din nou în Liga Europei Centrale după un an

CSM Satu Mare revine în acest sezon în Liga Europei Centrale, competiție pe care a câștigat-o în 2018, dar nu a participat în ediția următoare. Alb-roșiile au fost repartizate în grupa B, alături de două echipe din Cehia, una din Belgia și una din Germania.

Spirou Ladies Charleroi, SBS Ostrava, Basket Zabiny Brno și Pharmaserv Marburg sunt adversarele vicecampioanei României în grupa B a Ligii Europei Centrale. Elevele lui Goran Boskovic vor începe în deplasare cu Zabiny Brno, la o săptămână după primul meci din campionat, acasă cu FCC Baschet Arad. Primul joc pe propriul teren în CEWL va fi cel din 23 octombrie, cu Spirou Ladies Charleroi.

Programul celor de la CSM Satu Mare în grupa B, conform site-ului competiției (poate să mai sufere modificări):

16.10 Zabiny Brno vs CSM Satu Mare

23.10 CSM Satu Mare vs Spirou Ladies Charleroi

30.10 BC Pharmaserv Marburg vs CSM Satu Mare

4.12 CSM Satu Mare vs SBS Ostrava

11.12 CSM Satu Mare vs Zabiny Brno

15.01.2020 Spirou Ladies Charleroi vs CSM Satu Mare

22.01 CSM Satu Mare vs BC Pharmaserv Marburg

19.02 SBS Ostrava vs CSM Satu Mare

CSM Satu Mare se întâlnește din nou cu Pharmaserv Marburg, echipa pe care o învingea în finala CEWL din 2018, la Brașov. Scorul a fost 69-60 pentru alb-roșii atunci, acestea câștigând primul trofeu al clubului. Din primul 5 trimis atunci în teren de Marius Dobă, la echipă mai este doar Brittany Denson.  

Campioana din 2019, Piestanske Cajky, face parte din grupa A, alături de DSK Levhartice Chomutov, UBI Graz, Slovanka MB și Kangoeroes Basket Mechelen. Primele două clasate din cele două grupe se califică la Final 4, care este programat în 28-29 martie.

*foto: CSM Satu Mare facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!