Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare joacă pe teren propriu cu Sirius Târgu Mureș într-un meci restant din etapa a 7-a

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.11.2016

CSM Satu Mare și BC Sirius Târgu Mureș vor da piept în Sala LPS din Satu Mare, miercuri, 30 noiembrie, de la ora 18:00 cu ocazia unei restanțe din etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Gazdele de mâine vin după un meci infernal cu Universitatea Cluj, pierdut în prelungiri, 72-80, în weekend, tot pe teren propriu. Sătmărencele sunt pe locul 8 în clasament, având la activ 2 meciuri câștigate și 6 pierdute, cu un total de 10 puncte acumulate. 

De cealaltă parte, gruparea din Târgu Mureș a fost învinsă pe teren propriu de ICIM Arad, scor 72-81, ajungând astfel la a 5-a înfrângerea consecutivă în campionat. Sirius este ultima în LNBF, cu o singură victorie în 8 meciuri, victime fiind baschetbalistele de la Iași, penultima clasată. 

Până în prezent, CSM Satu Mare și BC Sirius Târgu Mureș nu s-au întâlnit niciodată la nivelul primei scene a baschetului feminin românesc. 

*Foto: satumaresport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!