Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare primeşte vizita lui BCM Danzio

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
24.11.2012

LNBF

Etapa a XII-a

Locul 1 (10-1) duminică, ora 18:00 Locul 5 (7-3)

Etapa a XII-a a LNBF programează duminică meciul dintre CSM Satu Mare şi BCM Danzio Timişoara. Gazdele, care împart primul loc în clasament cu ICIM Arad primesc vizita surprizei plăcute a campionatului, dar în acelaşi timp a unei formaţii care a anunţat prin vocea antrenorului şi preşedintelui său că nu e interesată de acest joc. Satu Mare proneşte ca favorită certă în acest joc.

Gazdele CSM revin la jocurile din campionat după cele din cupele europene. Formaţia pregătită de Dan Fleşeriu are un parcurs imaculat pe teren propriu în întrecerea internă. Şase victorii din tot atâtea meciuri. În plus, după succesul cu SISU de la mijlocul săptămânii, sătmărencele au un moral excelent. Gazdele nu vor să se relaxeze pentru că disputa la vârful clasamentului cu ICIM şi Târgovişte este una la baionetă şi orice pas greşit poate costa. 

BCM Danzio Timişoara e o formaţie care în acest sezon a depăşit unele aşteptări, şi pozitive şi negative. Victorii cu Sf-Gheorghe sau Nova Vita, dar şi eşecuri cu Alexandria şi Sportul. Pe locul 5 în clasament, cu 7 victorii şi 3 înfrângeri, trupa de pe Bega anunţă clar că nu e interesată de disputa cu Satu Mare. "Panterele roz" au un bilanţ de 2-2 în deplasare şi au şanse infime să câştige mâine, mai ales că nu vor trage în mod deosebit pentru victorie.

Partida dintre CSM Satu Mare şi BCM Danzio Timişoara va avea loc duminică, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!