Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare se deplasează la București pentru disputa cu Rapid

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
21.03.2014

LNBF

Etapa 25

Sâmbătă, ora 12:00

  Fișa meciului  

În ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin, CS Rapid București și CSM Satu Mare își dau întâlnire în sala Rapid din Capitală.

Dacă pentru rapidiste este ultimul joc oficial din actuala ediție de campionat, pentru sătmărence, partida de la București este o ultimă repetiție pentru confruntările cu CSU Alba Iulia din primul tur al play-off-ului. Cu 37 de puncte acumulate după 25 etape scurse ( două puncte mai mult decât primul loc de sub linie), CSM Satu Mare nu mai are emoții pentru accederea între cele mai bune 8 echipe din România, în timp ce Rapid București nu mai are nicio șansă de calificare mai departe cu 33 puncte.

Partida de sâmbătă are o favorită certă, sătmărencele în mod normal ar trebui să se impună prin faptul că dispun de un lot mai valoros, dar și de rezultele mai bune obținute în actualul sezon. În întâlnirile direct, Satu Mare s-a impus de fiecare dată în cele 11 jocuri disputate cu bucureștencele de-a lungul timpului.

Partida CS Rapid București – CSM Satu Mare va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, fiind arbitrată de Serban Rosoga și Dragoș Stan, iar comisar de joc a fost delegat Florin Balosescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!