Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare se impune categoric în fața celor de la CSM Alexandria

CSM Satu Mare se impune categoric în fața celor de la CSM Alexandria

CSM Satu Mare a învins-o fără drept de apel pe CSM Alexandria cu scorul de 105-52, într-o partidă din prima fază a Cupei României, Grupa A.

Formația din Teleorman este alcătuită aproape exclusiv din junioare, în lotul acesteia fiind prezentă doar o senioară în această confruntare, Mihaela Burcică (Mihai). Astfel, era foarte greu pentru Alexandria să poată emite pretenții într-un meci cu o echipă experimentată precum este cea din Satu Mare.

Maikel Lopez a trimis în teren un prim cinci alcătuit din Podar, Covile, Pop, Solopova și Goss. De cealaltă parte, Mădălin Piperea a început partida cu Burcică (Mihai), Cucu, Mazilu, Bota și Lungu.

Bota a înscris primul coș al întâlnirii printr-o arunca de la semi-distanță, pentru ca Solopova să înscrie pentru 7-2. Burcică a înscris din spatele semicercului și scorul a devenit 7-5, iar ulterior gazdele din Satu Mare și-au mărit treptat avantajul, care a devenit considerabil încă după primul sfert, 36-13. 

Tabela s-a modifica la 47-15 după ce Alina Podar a marcat din spatele semicercului, iar Cucu a reușit două execuții de la mare distanță pentru ca scorul să devină 53-28. Goss a înscris și ea de la 3 puncte, 56-28, iar Mazilu a marcat de aproape pentru 56-30. După primele două sferturi, tabela indica 61-33.

Meciul s-a desfășurat după același scenariu și în a doua repriză. Multe ratări din atacuri poziționale ale echipei din Alexandria s-au transformat în puncte ușoare pentru CSM Satu Mare pe contraatac, iar ambele echipe au punctat în dese rânduri și din afara semicercului.

Formația sătmăreană a dominat meciul în întregime iar junioarele de la CSM Alexandria s-au remarcat în câteva momente ale jocului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!