Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare se întoarce victorioasă din Danemarca

Cosmin A.

Cosmin A.
01.11.2012

În etapa a 2-a din Eurocup Women, CSM Satu Mare reuşeşte să se impună în deplasare îvingând SISU – Danemarca cu scorul de 57 – 46.

Înainte de meci antrenorul Dan Fleşeriu a declarat că: ”Am venit aici, ca să câştigăm”.

CSM-ul începe meciul cu Orosz, Szlimak, Whittington, Parau şi Freeman, iar gazdele cu Lund, Tryggedsson, Blands, Duelund şi Malone. După un început ezitant de partidă primul sfert se incheie la 18 – 14. De consemnat faptul ca Malone de la SISU a inscris 12 pct.

Sfertul al 2-la a fost unul cu puţine puncte, 3-6. Echipa gazdă intrând la vestiare cu un singur punct avantaj, 21-20. În acest sfert fetele de la CSM Satu Mare au ratat foarte mult ducând la exasperare antrenorul şi suporterii din sală (aproximativ 15-20 la număr).

În sfertul 3 echipa vizitatoare reuşeşte să se impună cu un scor de 21 la 11, scorul la finalul sfertului fiind de 41-32 pt CSM.

Sfertul 4 a fost câştigat la un coş distanţă de echipa vizitatoare cu 16-14. Scorul final al partidei a fost de 57-46 pentru echipa CSM Satu Mare, reuşind în acelaşi timp şi prima victorie în meciurile din Eurocup Women pentru echipă.

La final Dan Fleşeriu a declarat că: ”Echipa a jucat prost şi am ratat foarte mult, dar e bine că jucând prost am câştigat”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!