Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare și Sirius Târgu Mureș își dau întâlnire miercuri

Paul Olar

Paul Olar
02.11.2016

Sala Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare găzduiește astăzi un joc din etapa cu numărul VII a Ligii Naționale de baschet feminin. Gazdele de la CSM dau piept cu ACS BC Sirius Târgu Mureș, într-un duel ce va demara la ora 18:00.
Formația antrenată de Jose Araujo se clasează pe locul șase, cu un bilanț de două succese și patru înfrângeri. De notat faptul că trupa din nord-vestul țării vine după două eșecuri consecutive, cu CSM Târgoviște și Phoenix Galați.

De partea cealaltă, nou-promovata din Târgu Mureș nu a bifat niciun rezultat pozitiv până la ora actuală, fiind ultima în clasamentul Ligii Naționale. Mai mult, Sirius nu a emis pretenții în etapa precedentă, când a fost depășită autoritar de CSM Târgoviște, liderul campionatului.

Deși cele două formații nu s-au mai întâlnit până la ora actuală, CSM Satu Mare pleacă cu prima șansă, întrucât dispun de avantajul terenului propriu, are pe bancă un antrenor experimentat și stranierele sătmărence formează un grup mai valoros decât al adversarelor.

*Foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!