Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare, victorie în primul joc din play-out contra lui Rapid București

Dan Oancia

Dan Oancia
19.03.2015

CSM Satu Mare, gruparea care a terminat prima sub linia de play-off a Ligii Naționale, a întâlnit-o în play-out-ul competiției pe Rapid București, care a venit de pe ultima poziție a clasamentului. După ce a dominat prima parte a jocului, sătmărencele au tras piciorul de pe pedala de accelerație și au terminat partida la +13, scor 72-59.

După 6-6 la mijlocul primului sfert, CSM Satu Mare s-a desprins ușor pe tableă, astfel că după 10 minute gazele se aflau la adăpostul unui avantaj de opt puncte, 21-13. Și sfertul secund le-a aparținut tot amfitrioanelor care s-au desprins pe tabela de marcaj, iar diferența dinainte de intrarea la cbine era de 20 de puncte, 40-20.

Cu victoria în buzunar, CSM Satu Mare nu a mai forțat în partea a doua jocului și, chiar și așa, și-au adjudecat și sfertul al treilea la o diferență minimă, de un punct, 20-19. Rapidul a profitat de relaxarea gazdelor din finalul meciului și au venit până la -13, scor final 72-59.

Următorul joc va avea loc duminică, 22 martie, de la ora 11.

*Foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!