Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare vs. CSU Alba Iulia, duelul din sferturile de finală ale Cupei României

Dan Oancia

Dan Oancia
28.11.2014

CSM Satu Mare va întâlni pe teren propriu replica celor de la CSU Alba Iulia în sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin. Jocul din tur va avea loc mâine cu începere de la ora 13 în Sala Sporturilor „Satu Mare”.

Statistica din meciurile directe dintre cele două echipe este de partea sătmărencelor, care au câştigat 13 jocuri în faţa adversarelor de mâine, în vreme ce echipa din Alba Iulia a câştigat de şapte ori. CSM Satu Mare a acces în această fază a Cupei României după ce a trecut de Rapid Bucureşti. De partea cealaltă, albaiuliencele nu au avut niciun fel de probleme în faţa celor de la Nova Vita Târgu Mureş, pe care le-au învins în dublă manșă.

În clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin CSU Alba Iulia ocupă locul al treilea cu 11 victorii și doar două înfrângeri. După o perioadă dominată de eșecuri, CSM Satu Mare se pare ca și-a mai revenit, obținând victorii în ultimele două etape și fiind în acest moment pe locul al 9-lea, cu cinci victorii și opt înfrângeri.

În celelalte două manșe din sferturile de finală ale Cupei României se vor întâlni CST BC Alexandria cu Universitatea Cluj-Napoca, respectiv BCM Tymes Timișoara – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Prima echipă calificată în semifinalele competiției KO este Univ. Goldiș ICIM Arad, care a trecut de Phoenix Galați în dublă manșă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!