Stiri Cupa României Feminin

CSM Târgoviște a trecut fără bătăi de cap de Rapid București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.10.2015

CSM Târgoviște a câștigat prima partida disputată în ediția 2015/2016 a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Campioana în exercițiu a României nu a avut emoții în fața lui Rapid București, echipă de care a trecut cu scorul de 85-31, chiar în Sala Rapid din capitală.

Doar primul al partidei dintre cele două combatante a fost unul echilibrat. În primele 10 minute, CSM Târgoviște nu a intrat în forță în joc, iar tabela din Giulești indica scorul de 13-9 pentru echipa vizitatoare. Desprinderea a venit în partea secundă a jocului când campioana a reușit un parțial de 31-10, pentru a intra la cabine cu 25 de puncte avantaj. După revenirea de la vestiare partitura jocului a fost aceiași, cu CSM Târgoviște mărindu-și și mai mult ecartul, 70-23 înainte ultimului sfert. Echipa din Dâmbovița a lăsat-o mai moale în ultimul act, au marcat daor 15 puncte în acest interval, primind 8 din partea rapidistelor. Astfel partida dintre Rapid București și CSM Târgoviște s-a încheiat cu scorul de 85-31.

Andreea Orosz a a fost principala marcatoare a partidei cu 14 puncte, la care a adăugat 5 recuperări și o pasă decisivă. Pentru Târgoviște, Tabytha Wampler a izbutit 12 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, iar Williams Earnisa a adăugat 10 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

Singura rapidistă care s-a remarcat în această partidă a fost Daniela Toma care a încheiat cu 11 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!