Stiri Cupa României Feminin

CSM Târgoviște câștigă amicalul împotriva celor de la Dunav Ruse

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.10.2012

CSM Târgoviște a disputat în cursul zilei de astăzi un amical împotriva echipe sârbești, Dunav Ruse. Eleve lui Georgios Dikeoulakos s-au impus în fața oponentelor sale cu scorul de 71 la 67 (26-12, 19-18, 13-15, 13-22). După cum arată și scorul, meciul a fost unul echilibrat, însă campioana României nu a cedat și a obținut victoria înainte de-a disputa cea de-a treia etapă a Ligii Naționale de Baschet feminin în fața celor de la Alba Iulia.

De la gazde, Jillians Robbins s-a remarcat cu 16 puncte înscrise, 5 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice total de 22 la eficință, aceasta fiind umată de Gabriela Mărginean cu 14 puncte, 3 recuperări și același număr de pase decisive, pentru un coeficient de 16 la capitolul eficienței.

De partea cealaltă, Merike Anderson a marcat 20 de puncte, pasând decisiv de 2 ori, în timp ce coechipiera sa Amanda Johnson contribuia cu 18 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!