Stiri Cupa României Feminin

CSM Târgoviște o învinge pe Universitatea Cluj-Napoca

CSM Târgoviște o învinge pe Universitatea Cluj-Napoca

CSM Târgoviște a câștigat partida cu CS Universitatea Cluj-Napoca disputată la Brașov, scor 65-61 (14-17, 23-13, 16-14, 12-17).

Primul sfert al partidei a fost foarte echilibrat, cele două echipe nereușind să se desprindă pe tabelă. Astfel, după primele zece minute Clujul conducea la diferență de o posesie, 17-14. În startul actului secund, Campbell a marcat de la semidistanță pentru 19-14, iar Petrof a replicat imediat cu un coș de aproape, 19-16. Andreea Fleșer a înscris din spatele semicercului, 23-19 iar Stoenescu și-a apropiat echipa la doar un punct tot după un coș de la mare distanță, 23-22. 

Irimia le-a adus în avantaj pe târgoviștence de la linia de libere, 23-24, dar Fleșer a marcat din nou de la 3 puncte, 26-24. Alina Chivu a egalat din apropiere iar Petrof a înscris un coș din afara arcului de cerc pentru 26-29. Evoluția bună a celor de la CSM Târgoviște din finalul sfertului doi a făcut ca aceasta să aibă un avantaj de 7 puncte la pauză, scor 30-37.

În primele minute ale actului al treilea, Larisa Toma a punctat din afara semicercului, 32-40, iar Irimia a înscris și ea de afară pentru 34-45 și 37-48. Ruxandra Chiș și Evelina Petrof au marcat de asemenea din afara arcului de cerc, 40-51 iar înaintea ultimului sfert echipa antrenată de Cătălin Tănase avea un avantaj de 9 puncte, 44-53.

Clujul a început sfertul patru cu două coșuri marcate de Timbilla și Campbell, 48-53, însă coșul de trei puncte înscris de Ancuța Stoenescu a adus un avantaj de 10 lungimi pentru Târgoviște, 50-60. Un parțial de 6-0 al celor de la ”U” Cluj a micșorat diferența dintre combatante la 4 puncte, 56-60 dar Irimia a marcat apoi de lângă panou, 56-62. Chiș a transformat o aruncare de la mare distanță, 59-62, atunci când mai erau 18 secunde din timpul regulamentar. La faza următoare, Stoenescu este faultată de Chiș iar Ancuța înscrie ambele libere primite, 59-64. Larisa Toma a stabilit scorul final tot de la linia de libere, după ce Campbell a mai pus două puncte în dreptul Clujului, prea târziu însă pentru a mai schimba soarta partidei.

Gabriela Irimia s-a remarcat cu 18 puncte și 7 recuperări pentru Târgoviște iar Ancuța Stoenescu a ieșit în evidență cu 17 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive și 3 intercepții. Evelina Petrof a fost a treia în topul marcatoarelor de la Târgoviște cu 13 puncte înscrise.

Korine Campbell a reușit 21 de puncte și 9 recuperări pentru formația clujeană iar Andreea Fleșer a contribuit cu 14 puncte și 7 recuperări. Ruxandra Chiș a marcat 13 puncte și Rashida Timbilla a adunat 11 puncte și 15 recuperări pentru a-și trece în cont un nou double-double.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!