Stiri Cupa României Feminin

CSM Târgovişte răzbună în campionatul intern înfrângerea din Euroligă

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
29.01.2013

92-50

(25-12, 26-4, 23-23, 18-11)

 

14-1 Fişa meciului 7-10

 

Oaspetele s-au aflat o singură dată la conducere, după primul coş al partidei reuşit de Şanja Knezevic. De aici încolo jucătoarele de sub Turnul Chindiei au preluat iniţiativa şi au marcat 11 puncte consecutive. La mijlocul sfertului a fost introdusă pe parchet şi Claudia Pop şi cu toate că nu a reuşit un meci extraordinar, jucătoarea originară din Satu Mare şi componentă şi a lotului naţional face progrese în a reveni la formă de dinainte de accidentare.

După un prim sfert încheiat cu un liniştitor 25-12, au urmat 10 minute în care elevele antrenorului Florin Nini au blocat oaspetelor drumul spre coş, acestea reuşind să marcheze doar 4!!! Puncte în tot sfertul secund în timp ce gazdele au reuşit 26.

Cum problema învingătoarei nu se mai putea pune, campioanele en titre au ridicat piciorul de pe acceleraţie şi după un sfert 3 încheiat la egalitate (23-23), s-au oprit la 8 puncte de "sută" la sfârşitul celor 40 de minute de joc.

Remarcatele partidei au fost: Jilian Robbins (7 puncte, 6 recuperări, 4 intercepţii şi un procentaj de 100% la aruncări), Ashley Walker (16 puncte, 5 recuperări, 3 intercepţii), Gabriela Mărginean (15 puncte, 4 pase decisive) de la gazde, respectiv Lejla Betic (13 puncte, 4 recuperări), Vladina Erak (5 puncte, 10 recuperări) şi Liliana Scarlat (9 puncte) din tabara oaspetelor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!