Stiri Cupa României Feminin

CSM U Oradea și Danzio Timișoara inaugurează noul sezon competițional

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.09.2013

Cupa României

Marți, 24 septembrie

Ora 17:00

Sala Antonio Alexe

  Fișa meciului  

Universitatea CSM Oradea și BCM Danzio Timișoara deschid balul noului sezon din baschetul feminin. Cele două echipe se vor înfrunta marți (24.09), în prima manșă a primului tur din Cupa României, ediția 2013/2014.

Orădencele sunt o necunoscută pentru iubitorii baschetului românesc, echipa întâmpinând mari greuțăți în a se înscrie în noul sezon competițional în această vară. Până la urmă, oficialii clubului au găsit resursele financiare pentru a putea continua activitatea clubului, chiar dacă vor forma un lot din junioare.

De partea cealaltă, timișorencele au făcut câteva transferuri interesante în această pauză competițională. Fetele antrenate de Dan Ionescu nu concep să debuteze fâră o victorie la Oradea și să-și asigure încă din tur, calificarea în turul următor al Cupei României.

În ultimii 5 ani, cele două formații s-au mai întâlnit de 8 ori, bănățencele câștigând detașat duel cu 6 succese față de doar 2 al echipei de pe Crișul Repede.

Partida U CSM Oradea - BCM Danzio Timișoara va avea loc marți, de la ora 17:00, la Arena “Antonio Alexe” din Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!