Stiri Cupa României Feminin

CSU Alba Iulia a trecut de Zabiny Brno cu 79-60

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.11.2017

CSU Alba Iulia a obținut a doua victorie la rând în Liga Europei Centrală, după primul obținut la Viena. Echipa din Cetatea Unirii s-a impus acasă cu Zabiny Brno cu 79-60, pe sferturi: 24-12, 19-19, 15-8 și 21-21.

Echipa din Cehia a  suferit a doua înfângere în tot atâtea zile în România, după ce miercuri încasa suta la Brașov, cu Olimpia.

Gazdele de la CSU s-au distanțat din startul partidei la 11-2, cu 10 puncte înscrise de Radovic. Prima pauză a venit la 24-12, iar la jumătatea partidei ecartul s-a menținut, scor 43-41. Apărarea lui Manuel Rodriguez a început să funcționeze mai bine după revenirea de la vestiare, iar oaspetele au marcat doar 8 puncte în a treia perioadă de joc. 58-39 a fost scorul la ultima pauză, iar diferența s-a menținut și la final după un parțial încheiat la egalitate.

Marta Fodor a fost cea mai bună marcatoare de  la CSU Alba Iulia cu 22 de  puncte, urmată de January  cu  18 și Radovici cu 14. De la alb-albastre au mai înscris: Morrissette 9 puncte, Fleming 8, Omerbasic 3, Cutaș 3 și Ignat 2 puncte.

În sală a fost prezentă și noua achiziție a gazdelor, Alina Crăciun.

Cu acest rezultat CSU Alba Iulia preia conducerea în grupa A, cu 6 puncte (2 victorii și 2 înfrângeri). Ardelencele au două meciuri în plus față de celelalte formații din grupă. Pe doi este cealaltă echipă românească, Olimpia Brașov, care are doar două partide disputate, ambele câștigate. Flying Foxes și Zabiny Brno au 4 puncte după ce au obținut o victorie și au pierdut celelalte două întâlniri.

Pentru CSU Alba Iulia urmează meciul de luni, 27 noiembrie, acasă cu SCM Timișoara. Partida va fi televizată.

*foto: ziarulunirea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!