Stiri Cupa României Feminin

CSU Alba Iulia întâlnește pe CSM Satu Mare în etapa a 11-a

Andreea Vlase

Andreea Vlase
22.12.2017

CSU Alba Iulia și CSM Satu Mare se întâlnesc sâmbătă pentru a 26-a oară în competițiile interne. CSM conduce cu 14-12 în duelurile directe. Echipa lui Marius Dobă s-a impus în tur cu 79-63, în etapa a doua, la începutul lunii octombrie. Atunci au fost cinci puncte diferență la ultima pauză. CSU le-a adus între timp pe Morrissette și Crăciun, iar la Satu Mare a venit Miller în locul lui Williams.

Ambele echipe au câștigat etapa trecută după două înfrângeri la rând. CSU Alba Iulia s-a impus acasă cu 79-63 în duelul cu CSBT Alexandria. CSM Satu Mare a trecut acasă de Universitatea Cluj după prelungiri, scor 91-89. Marți CSM-ul a jucat în Liga Europei Centrale și s-a impus clar în duelul cu FCC ICIM Arad, care a mers cu formația secundă. Atunci gazdele și-au folosit puțin titularele și au jucat mai mult cele cu minute puține. Probabil la meciul de la Alba Iulia va lipsi din nou Baltic, care a absentat de la ultimele partide. Conform presei locale, aceasta a plecat la Belgrad înainte de meciul din etapa trecută cu „U”, pentru a-și rezolva viza de lungă ședere în România. Sârboaica a absentat atât la duelul cu clujencele, cât și la cel din CEWL.

Înainte de succesul sătmărencelor din tur, formația din Alba Iulia a obținut 10 victorii consecutive în duelurile directe, între decembrie 2013 și ianuarie 2016.

În clasament cele două echipe sunt despărțite de trei puncte. CSM Satu Mare este pe locul secund cu 16 puncte după 7 victorii și 2 înfrângeri. CSU Alba Iulia ocupă locul 5 cu 13 puncte și un bilanț de 4 victorii și 5 înfrângeri. Echipa lui Manuel Rodriguez are 2 victorii și 2 înfrângeri acasă în campionat, în timp ce sătmărencele s-au impus în trei din cele patru partide jucate în deplasare.

Alb-roșiile au cu 10 puncte în plus înscrise pe meci (78,7 ppg față de 68,2). Situația este mai apropiată în ceea ce privește punctele primite, 70,2 față de 73,9.

Meciul dintre CSU Alba Iulia și CSM Satu Mare se joacă sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 18, la sala Universității. Vor arbitra Alexandra Stan, Șerban Rașoga și Răzvan Opriș, supervizață de Stelian Bănică.

*foto: ziarulunirea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!