Stiri Cupa României Feminin

CSU Alba Iulia întâlnește Rapidul în etapa a XI a a LNBF

Eduard Popa

Eduard Popa
15.11.2014

CSU Alba Iulia va primi pe teren propriu sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 18:00, replica celor de la Rapid București, în etapa a XI a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

CSU Alba Iulia este în căutarea celei de-a noua victorii în acest sezon și cea de-a patra victorie consecutivă. Ultima înfrângere pentru CSU în campionat s-a produs în etapa a șaptea, în deplasare la Alexandria. După 10 etape Alba Iulia are 8 victorii și 2 înfrângeri și se află pe locul doi, la egalitate cu alte trei echipe, în urma celor de la CSM Târgoviște. În ultimul meci din campionat, ardelencele au învins cu

Cele mai bune jucătoare pentru CSU Alba Iulia în acest sezon sunt Jessica Kuster (17,2 puncte pe meci, 8,7 recuperări) și Wumi Agunbiade (16 puncte pe meci, 8,3 recuperări și 2,1 pase decisive).

Rapidul are o situație total opusă. Cu mai multe jucătoare accidentate, bucureștencele au la activ o serie neagră de 7 înfrângeri consecutive. Singura victorie în acest sezon pentru „feroviari” a fost în etapa a treia, în deplasare cu CSȘ Craiova, 66-55. În ultima etapă de campionat, Rapidul a pierdut acasă meciul cu CSU Oradea, scor 56 la 68.

Din punct de vedere statistic, cele mai bune jucătoare pentru Rapid în acest sezon sunt Roxana Bejan (11,9 puncte pe meci, 9,1 recuperări), Ana Cuatu (10,4 puncte pe meci, 4,9 recuperări și 1,9 pase decisive) și Elena Constantin (9,4 puncte pe meci, 4,4 recuperări și 2,3 pase decisive).

Va fi cel de-al nouălea meci direct dintre cele două echipe. Scorul până acum este de 6-2 pentru Alba-Iulia. Ultima înfrângere pentru CSU în partidele cu Rapid datează din martie 2009, de atunci Alba-Iulia având șase victorii consecutive.

*Foto: Facebook CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!