Stiri Cupa României Feminin

CSU Alba Iulia învinge categoric Rapid

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.11.2014

Baschetbalistele de la CSU Alba Iulia au câștigat clar duelul cu Rapid București, scor final 99-37 (37-13, 29-9, 18-8, 15-7), într-un meci din cadrul etapei a 11-a din LNBF. 

J. Kuster cu 23 de puncte înscrise a fost cea mai bună marcatoare din tabăra învingătoarelor, în timp ce de la giuleștence, A. Cuatu a marcat 12 puncte. 

Alba Iulia a ajuns la un bilanț de 9 victorii și 2 înfrângeri, iar Rapidul are la activ o singură victorie și 10 meciuri pierdute. 

 


După 20 de minute scurse din meciul dintre CSU Alba Iulia și Rapid București, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 66-22 (37-13, 29-9)

 

Principalele remarcate ale primei jumătăți de joc au fost: J. Kuster de la Alba Iulia cu 21 de puncte, respectiv A. Cuatu de la bucureștence cu 8. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!