Stiri Cupa României Feminin

CSU Alba Iulia şi CSM Sportul Studenţesc se întrunesc într-un joc atractiv

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2012


Sala Sporturilor Alba Iulia
sâmbătă, ora 18:00

  Fișa meciului  

Ziua de sâmbătă ne rezervă un duel atractiv între CSU Alba Iulia şi CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, partidă contând pentru cea de a doua etapă a Ligii Naţionale de Baschet feminin. Ambele combatante vin după victorii înregistrate la debutul în noul sezon, singura diferenţă fiind faptul că albaiuliencele au izbutit să avansese în sferturile de finală ale Cupei României, în timă ce Sportul a avut ghinionul să dea peste CSM Târgovişte, încă din primul tur.

Ambele grupări s-au întărit în pauza competiţională, dovadă fiind şi obiectivele propuse pentru ediţia 2012-2013. Faţă de sezonul trecut, când s-a dorit o clasare între locurile 5-8, acum trupa pregătită de Tomas Bilek vizează o poziţie între cele mai bune patru formaţii, iar CSM-ul aspiră la playoff. Aceste aspecte, alături de faptul că suntem abia la începutul sezonului, iar echipele nu se cunosc aşa de bine, transformă confruntarea într-una atractivă.

Chiar şi aşa putem vorbi de o favorită a duelului aceasta fiind echipei gazdă. Jocul este programat să debuteze sâmbătă de la orele 18:00 la Sala Sporturilor din Alba Iulia şi va fi oficiată de către Priscă Cosmin şi Barbu Dragoş, comisar fiind Ioan Valerian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!