Stiri Cupa României Feminin

Cupa României feminin. Arad - Brașov și Tg. Mureș - Satu Mare, ambele manșe în zile consecutive

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.09.2012

Ediția 2012/13 a Cupei României Feminin debutează miercuri, 12 septembrie, cu manșa tur a optimilor de finală.

Chiar dacă FRBaschet a postat pe site-ul oficial că turul se va disputa mâine, iar returul săptămâna viitoare, o parte dintre echipele participante au căzut de acord să joace ambele manșe în zile consecutive, pe terenul uneia dintre echipe.

Seria dintre CSM Satu Mare și Nova Vita Tg. Mureș își va disputa ambele manșe la Satu Mare, miercuri de la ora 18:00 și joi, 13 septembrie, de la ora 12:00.

Săptămâna viitoare, pe 17 și 18 septembrie, la Arad, vor avea loc meciurile din seria ICIM Arad - Olimpia CSU Brașov. Cum diferența de valoare dintre cele două echipe nu pune niciun semn de întrebare asupra celei care va merge mai departe, oficialii din Brașov ne-au declarat că vor aborda cele două partide ca și unele de verificare, încercând să recupereze zilele pierdute de pregătire.

Pe lângă aceste serii, celelalte întâlniri din prima manșă a Cupei României sunt:

CS Rapid București - BCM Danzio Timișoara
Olimpia București - ACS KSE Tg. Secuiesc
CSM Târgoviște - CSM București sportul Studențesc
ACS Sepsi SIC - CSM Oradea
CSBT Alexandria - U Cluj Napoca
SCM Craiova - CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!