Stiri Cupa României Feminin

Cupa României feminin. CSM Târgovişte se impune în re-editarea finalei din sezonul anterior

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.09.2012

CSM Târgovişte a câştigat primul meci oficial disputat în sezonul 2012/13, unul ce va marca debutul formaţiei în Euroliga feminină. Meciul cu CSM Sportul Studenţesc Bucureşti, o reeditare a finalei Cupei României din sezonul precedent, contând pentru turul inaugural al noii ediţii în aceeaşi întrecere, s-a încheiat cu scorul de 75-54.

Partida de la Târogvişte a demarat sub semnul echilibrului, bucureştencele jucând de la egal la egal cu mult mai bine cotatul adversar, egalitatea păstrându-se după primele zece minute de joc, scor 16-16. Dâmboviţencele s-au separat de formaţia din capitală la cinci lungimi până la jumătatea confruntării, scor 36-31. În sfertul al 3-lea, s-a consemnat detaşarea decisivă, în condiţiile în care formaţia oaspete a pus doar opt puncte pe tabela de marcaj. Astfel, la intrarea în secvenţa decisivă scorul era de 56-39. Diferenţa a trecut de 20 puncte pe parcursul ultimelor minute de joc.

Elina Babkina a avut 18 puncte, 4 pase decisive, Ivanka Matic a adăugat 16 puncte şi 21 recuperări, iar Ksenia Tikhonenko a terminat cu 10 puncte şi 6 recuperări pentru Târgovişte. În replică, Marina Ristic a avut 15 puncte, iar Emina Demitrovic a terminat cu 11 puncte şi 6 recuperări. Taisia Lungu a fost românca cu cele mai multe realizări din punct de vedere ofensiv. Ea a terminat cu 10 puncte pentru CSM Sportul.

Returul este programat pentru luni (17.09), la Arena de Baschet din capitală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!