Stiri Cupa României Feminin

Cupa României feminin. CSU Alba Iulia se califică mai departe după succesul cu SCM Craiova

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
17.09.2012

La Alba Iulia a avut loc partida retur din primul tur al Cupei României, ediția 2012-2013. S-au întâlnit formația gazdă și SCM Craiova. Se anunța încă de la început ca fiind un meci strâns prin prisma rezultatului tur, atunci când echipa ardeleană s-a impus la 8 puncte diferență.

CSU Alba Iulia a început excelent meciul și după primul sfert avea un avantaj de 7 puncte diferență, 18-11. Sfertul doi a fost unul mai echilibrat dar tor echipa din Alba Iulia a terminat în avantaj, scorul la pauză fiind de 28-20.

Partea secundă nu a adus nimic nou în jocul echipei din oltenia, iar gazdele se desprind, iar la final, tabela sălii din Alba Iulia arăta scorul de 59-42 pentru CSU Alba Iulia. Echipa pregătită de Tomas Bilek reușind calificarea mai departe după 2 victorii, urmând a întâlnii în turul 2 al Cupei României, echipa CS Teleorman Alexandria.

Principalul pion al formației gadze a fost din nou Amanda Thompson, reușind din nou un double-double, performanță reușită și în meciul tur, acumulând 12 puncte și 11 recuperări.

La echipa din Craiova, Andra Ionescu a înscris 10 puncte și un total de 7 la capitolul recuperări, secondată de Simionca cu 9 puncte, 2 recuperări  și 2 asisturi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!