Stiri Cupa României Feminin

Cupa României feminin. Timișoara câștigă fără emoții pe terenul Rapidului

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.09.2012

BCM Danzio Timișoara a câștigat prima manșă a seriei cu Rapid București din optimile de finală ale Cupei României la baschet feminin. Echipa antrenată de Dan Ionescu s-a impus cu 82 – 51 chiar pe terenul adversarelor.

Tiffany Brown a terminat meciul cu 21 puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive, fiind cea mai bună jucătoare din tabăra învingătoarelor. Biljana Pesovic a avut 18 puncte și 6 recuperări, iar Nevena Saponjic 16 puncte și 4 mingi recuperate.

La Rapid, singura jucătoare care a marcat peste 10 puncte a fost Claudia Ene, cu 11. Florentina Diaconu a avut 9 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, iar Natalia Burlakova a terminat meciul cu 8 puncte marcate.

Returul va avea loc joi, de la ora 11:00, tot la București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!