Stiri Cupa României Feminin

Cupa României feminin. Timişoara spulberă Rapidul şi avansează în turul al doilea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.09.2012

BCM Danzio Timişoara a spulberat pe Rapid Bucureşti, scor 85-43, în manşa a doua din cadrul turului inaugural al Cupei României la baschet feminin. Meciul a avut loc la Sala Rapid din capitală în cursul zilei de joi (13.09).

Având statut de echipă gazdă, formaţia băăţeană a dublat succesul înregistrat cu mai puţin de 24 ore printr-o altă victorie la scor. La jumătatea confruntării tabela de marcaj indica scorul de 44-28, pentru ca în secvenţa a 3-a diferenţa să se dubleze, iar rezultatul final să consemneze o diferenţă de peste 40 de puncte.

Biljana Pesovic şi Bianca Blănaru au avut câte 17 puncte şi 6 recuperări pentru Timişoara. Natasa Mijatovic a adăugat 15 puncte, iar Tiffany Brown şi Nevena Saponjic au înscris câte 12 puncte pentru formaţia învingătoare.

În replică, Raluca Ungureanu a avut 13 puncte pentru Rapid.

Primul meci, desfăşurat miercuri (12.09), tot la Bucureşti, s-a încheiat cu scorul de 82-51 în favoarea Timişoarei. Astfel, bănăţencele au avansat în turul al doilea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!