Stiri Cupa României Feminin

Dalishia Griffin, prestație dominantă în victoria cu Olimpia CSU Brașov

Dalishia Griffin, prestație dominantă în victoria cu Olimpia CSU Brașov

Sirius Târgu Mureș s-a impus sâmbătă, 15 ianuarie, în deplasarea de la Brașov din cadrul etapei a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, cu 78 la 60.

Duelul dintre Olimpia CSU Brașov și BC Sirius Târgu Mureș a avut-o în centrul atenței pe Dalishia Denisa Griffin, americanca formației din Târgu Mureș fiind principala marcatoare a meciului.

Griffin a evoluat timp de 31 de minute, perioadă în care și-a trecut în cont 29 de puncte, 21 de recuperări (13 ofensive) și 3 intercepții, pentru un indice al eficienței de 33 de unități. Americanca a pierdut de patru ori posesia și a fost faultată în patru rânduri.

În privința aruncărilor, jucătoarea a avut 13/29 în total din acțiune, din spatele arcului de cerc terminând cu 3/4. De asemenea, a trecut o singură dată la linia liberelor, ratându-și încercarea.

Griffin are medii de 16.2 puncte, 13.4 recuperări în 13 apariții pentru Sirius în LNBF, meciul de la Brașov reprezentând un season high în privința punctelor marcate în campionat.

BC Sirius a întors soarta partidei în favoarea sa în repriza a doua, după 40-39 la pauză pentru Olimpia CSU. Târgu Mureș a pus 39 de puncte pe tabelă și în următoarele 20 de minute, dar a primit în schimb doar 20.

Trupa lui Carmin Popa are 8-5 bilanț în Liga Națională după acest joc, iar Brașovul a coborât la 2-12.

*foto: Haáz Vince (szekelyhon.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii