Stiri Cupa României Feminin

Damien Kinloch: “Ştim că dacă ne vom antrena foarte mult, singura limită va fi cerul”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
22.09.2012

                                

Vineri, 21 septembrie, BCM U Piteşti a câştigat SuperCupa României, reuşind să învingă campioana en-titre CSU Asesoft Ploieşti, scor 83-75. Despre această confruntare, Damien Kinloch a vorbit cu redacţia totalbaschet.ro, declarând că sunt fericiţi pentru această victorie, însă mai au de muncă pentru a evolua ca echipă.

“Este extraordinar faptul că am obţinut o victorie în faţa unui adversar de mare calitate, dar ştim că mai avem mult de lucru pentru a fi mai buni. Antrenorul nostru ne-a pregătit bine şi am executat atunci când am avut nevoie. Întotdeauna ne aşteptăm la o victorie, indiferent cu cine jucăm, pentru asta ne pregătim şi ne antrenăm. Asesoftul este o echipă foarte bună, însă muncim foarte mult împotriva fiecarui adversar în parte. “

Pivotul cu o înălţime de 203 cm a vorbit şi despre noile transferuri, spunând că deja există o coeziune.

“Îmi plac noii jucători, Panni (n.r Pankracije Barac), Marcel Jones şi Drasko aduc un aspect diferit echipei, în comparaţie cu sezonul trecut. Încă suntem în proces de cunoaştere al jocului, însă coeziunea echipei este una bună. Obiectivul nostru pentru următorul sezon este ca în fiecare meci să dam 100% pe teren, astfel lucrurile vor merge ca pe roate. Ştim că dacă ne vom antrena foarte mult, singura limită va fi cerul. Trebuie să ne apropiem de fiecare adversar în aceeaşi măsură, să ne menţinem concentrarea, pentru că acest sezon va fi unul greu şi lung în acelaşi timp.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!