Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleşeriu: "A fost un joc bun, dacă îl luăm ca și joc de pregătire pentru ceea ce ne va aștepta în campionat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.09.2012

Foto: Bale Dan

Vicecampioana României la baschet feminin este ca şi calificată în faza următoare a Cupei României. CSM Satu Mare a învins cu scorul de 84-54 pe CS Nova Vita Târgu Mureş, într-un joc ce s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Satu Mare. Gazdele nu au avut nicio problemă în faţa târgmureşencelor, conducând la un moment dat şi cu 37 de puncte.

Într-o declaraţie acordată site-ului portalsm.ro, Dan Fleşeriu a declarat că este mulţumit de rezultat, dar nu şi de chimia dintre jucătoarele sale.

Nu știam nimic despre adversare, s-au întrunit doar cu câteva zile în urmă, cam vreo 10 zile, dar au câteva jucătoare bune. Un joc mai relaxat al fetelor noastre, care atunci când au avut o diferență considerabilă nu s-au mai concentrat așa bine în apărare. A fost un joc bun, dacă îl luăm ca și joc de pregătire pentru ceea ce ne va aștepta în campionat. Din păcate, se vede că jocul nu este încă destul de legat că nu ne dăm pasele unde ar trebui și jocul nu curge suficient de lin, așa cum mi-aș dori, dar e normal, avem doar 3 săptămâni de pregătire, a declarat Dan Fleșeriu pentru sursa mai sus menţionată.

Returul va avea loc joi, 13 septembrie, tot la Satu Mare, deoarece Nova Vita a acceptat să evolueze ambele confruntări în deplasare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • pesekattila :

    Marius Fleseriu?????
    Cine este Marius Fleseriu??????

    cu 11 ani în urmă (13.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii