Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleșeriu: "Anul acesta a fost cea mai grea calificare pe care am reușit-o"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
14.04.2013

CSM Satu Mare obține calificarea în semifinala Ligii Naționale de baschet feminin după ce a trecut în sferturile de finală de formația CS Teleorman Alexandria.

După finalul jocului, antrenorul sătmărencelor, Dan Fleșeriu, spune că echipa sa a avut probleme tot anul.

”Este a cincea oară consecutiv când reușim să ne calificăm în semifinale și cred că anul acesta a fost cea mai grea calificare pe care am reușit-o. Am avut probleme tot anul și cel mai grav, probleme din interior. În loc să ne batem cu adversarii, ne batem cu propriii oameni. Să sperăm că trecem peste asta și vom reuși să facem meciuri la fel de bune și chiar mai bune. Urmează semifinala cu Arad. Din păcate, nu am avut timp să ne odihnim, aș fi dorit să câștigăm din două partide disputa cu Alexandria”, a declarat Dan Fleșeriu pentru gazetanord-vest.ro

Satu Mare va întâlni în penultimul act al LNBF pe Univ. Goldiș ICIM Arad. Primul joc din seria de 3 meciuri va avea loc la Arad, miercuri, de la ora 20:00.

Foto: botond

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Intradevar
    Stim cu totii ca a fost cea mai grea. La fel cum stim cu totii ca s-au cam terminat banii la CSM. Cel putin pentru voi. Noroc cu arbitrii casei!

    cu 11 ani în urmă (15.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!