Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleșeriu: ”Este foarte important jocul echipei noastre și mai puțin rezultatul!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2012

dan fleseriuCSM Satu Mare va debuta în această seară în grupele EuroCup.

Formația antrenată de Dan Fleșeriu a fost repartizată în Grupa A, lături de BC Chevakata Vologda (Rusia), BLA Montpellier (Franța) și SISU Basketball Gentofte (Danemarca). Primul meci al noului sezon îl va disputa împotriva BLA Montpellier, în Sala Sporturilor Satu Mare.

Dan Fleșeriu este bucuros că formația pe care o pregătește evoluează în această competiție

Sunt încântat că aducem la Satu Mare și în România nume importante din Europa, precum este BLA Montpellier, care are în lot mai multe jucătoare din naționala Franței, vicecampioană olimpică, dar și BC Chevakata Vologda, cu sportive din naționala de tineret a Rusiei, vicecampioana europeană la U20. Nu este ușor ca un club tânăr în istoria recentă a bashetului feminin să reușească să îndeplinească standardele cerute de EuroCup Women, dar cu siguranță suporterii noștrii merită o astfel de competiție, a declarat antrenorul pentru site-ul gazetanord-vest.ro.

Tehnicianul consideră că mai important decât victoria în această seară este jocul echipei sale, dar speră într-o surpriză.

Sper ca suporterii baschetului din întreaga țară să fie alături de noi și noi să reusim să-i facem mândri de evoluția echipei noastre. Consider că este importantă fiecare victorie a echipelor noastre în grupele cupelor europene pentru a crește, astfel, cota campionatului românesc. Este foarte dificil să spun acum dacă putem să ne calificăm din grupe, dar vom face totul să obținem rezultate notabile. Vom vedea ce va fi, vom lua fiecare meci pas cu pas. Am discutat și cu jucătoarele și le-am spus că este foarte important jocul echipei noastre și mai puțin rezultatul, în condițiile unei prime participări în EuroCup Women, însă cu siguranță vom fi foarte motivați să câștigăm cât mai multe jocuri din grupă! Și, de ce nu, poate reușim să obținem o mare surpriză și să trecem mai departe. Ar fi superb pentru noi, pentru suporteri, pentru municipiul Satu Mare și nu in ultimul rând pentru baschetul românesc, a mai adaugat Fleșeriu pentru sursa citată.

Partida va începe la ora 18:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!