Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleșeriu: "M-aș fi așteptat să am un meci mai ușor"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.03.2013

Vicecampioana României, CSM Satu Mare s-a impus cu scorul 72-60 în fața echipei BCM Danzio Timișoara, într-o partidă ce a contat pentru etapa 27-a din LNBF.

Antrenorul sătmărencelor, Dan Fleșeriu a declarat că se aștepta să fie un meci mult mai ușor cu Timișoara.

O victorie mult mai grea decât o arată scorul. Fetele de la Timișoara au jucat neașteptat de bine, sunt foarte bine pregătite fizic și au avut un joc foarte solid în apărare. E drept, și noi am ratat singuri cu coșul de nenumărate ori, n-am avut viteză. Să zicem că ora de programare a meciului nu ne place. M-aș fi așteptat să am un meci mai ușor, am câștigat sferturile 2 și 4 la diferențe destul de mari și probabil că aici s-a jucat meciul. E oarecum normal, pentru că eu am folosit 10 jucătoare, pe când Timișoara nu are atât de multe jucătoare valoroase, sunt multe fete tinere, care mai trebuie să prindă experiență” a declarat Dan Fleșeriu conform druckeria.ro.

Foto: dbart.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!