Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleșeriu nu mai este antrenorul echipei CSM Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
24.05.2013

Ocupanta locului 3 la finalul sezonului recent încheiat al Ligii Naționale de baschet feminin, CSM Satu Mare, are probleme destul de mari din punct de vedere financiar. Circulă unele zvonuri care spun că din sezonul viitor, echipa va fi una de pluton în campionatul românesc cu jucătoare provenite doar din Satu Mare.

Prima confirmare că situația de la club este una dificilă este plecarea antrenorului principal, Dan Fleșeriu. După 5 sezoane în care a avut rezultate excelente la Satu Mare, disputând 2 finale de campionat, o finală în Cupa României și având participări în cupele europene, acesta și-a încheiat contractul cu CSM Satu Mare, urmând a lua o scurtă vacanță pentru că de luna viitoare va începe munca la lotul național U 20, iar apoi la Naționala de senioare a României unde este antrenor secund.

Cât despre sezonul viitor, deocamdată tehnicianul în vârstă de 37 de ani are câteva oferte din țară, dar încă niciun contract semnat.

În ultimul sezon petrecut la Satu Mare, Dan Fleșeriu a reușit să conducă echipa spre obținerea medaliei de bronz după finala mică disputată în compania formației CSU Alba Iulia.

1 comentariu la aceasta stire:
  • pupetsam.baschet :

    Multumiri...
    Multumiri Dane, pentru ce ai facut in Satu Mare.
    Da cu o conducere de oras si de club atat de "iubitoare" de baschet si atat de "competenta" nu poti avea asteptari.
    In orice ca, e o mare bataie de joc la adresa tuturor jucatoare, antrenori, fani si spectatori.Si totul, din banii contribuabililor(adica taxele si impozitele noastre)!Dati bani Olimpiei lui Babut!Acusi va juca in Liga Campionilor!!!

    cu 10 ani în urmă (25.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!