Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleșeriu: "Nu ne interesează Cupa României, putem să învingem Aradul oricând şi la orice oră!"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
04.12.2012

Foto: dbart.ro

CSM Satu Mare a fost învinsă categoric în derby-ul cu ICIM Arad din manșa tur a sferturilor de finală din Cupa României la baschet feminin. Scorul final al partidei a fost 81-51 pentru arădence care se impun după un meci controlat autoritar, Aradul surclasând la toate capitolele pe Satu Mare.

La finalul meciului, antrenorul formației CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu ne-a declarat că echipa sa nu o interesează Cupa României.

„Așa cum am declarat înainte de meci,  nu ne interesează Cupa României și nu am forțat jucătoarele. În primul rând s-a jucat șapte contra cinci, în al doilea rând repet nu ne interesează, suntem o echipă cu un buget redus care nu ne permitem să jucăm mai multe jocuri. Campionatul este suficient pentru noi. Probabil în retur o să joc cu junioarele, străinele posibil să și plece. Folosim meciurile de cupă doar pentru antrenament”

Acesta a mai precizat că poate să învingă Aradu al orice oră.

“Putem să învingem Aradul oricând şi la orice oră, nu asta e problema. Cert este că avem o situaţie urâtă, cu restanţe mari  financiare, plus că nu ne-am antrenat de zece zile. Nu sunt supărat pentru joc, pentru că fetele au arătat determinare, ICIM-ul merita să câştige, are echipă frumoasă, dar am jucat cinci contra şapte! Au cea mai bună echipă din toate timpurile după spusele domnului Moraru, le doresc multă baftă în Cupă. Campionatul este al nostru, am pierdut la Târgovişte cu trei puncte, dar le vom învinge la o diferenţă mai mare în retur”ne-a mai declarat Dan Fleseriu

3 comentarii la aceasta stire:
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    Pacat de suporteri
    Poate ar fi trebuit sa le spuna si suporterilor care au insotit echipa ca nu-l intereseaza Cupa Romaniei si asta inainte de plecarea spre Arad.
    De ce nu a jucat sia cest meci cu junioarele daca e chiar asa dezinteresat?

    Cum poate sa dea vina pe arbitraj cand echipa sa a pierdut atat de categoric si recunoaste si dansul ca la club situatia e urata.

    Felicitari galben-albastrelor pentru victorie, poate sezonul asta primim si noi organizarea turneului final de cupa!

    Felicitari si suporterilor din Satu Mare care si-au sustinut echipa indiferent de scorul de pe tabela!

    cu 11 ani în urmă (05.12.2012) Raspunde
  • profesor :

    Demisia
    Halucinanta declaratia acestui individ.Si iresponsabila.Acestia sunt antrenorii romani.Foarte slabi.Joaca putin in Europa si nu invata absolut nimic.Orice club care se respecta cat de putin ar demite un antrenor dupa astfel de declaratii.

    cu 11 ani în urmă (05.12.2012) Raspunde
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    nici chiar asa
    Nu cred ca e cazul sa demisioneze, eventual sa-si revizuiasca putin atitudinea.
    Sunt curios care e si parerea suporterilor satmareni, mai ales cei care au facut efortul de a se deplasa pana la Arad in zi lucratoare pentru a-si sustine echipa.

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!