Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleșeriu: „Parcă îi așteptam pe adversari să cadă și noi să câștigăm ușor”

Dan Fleșeriu: „Parcă îi așteptam pe adversari să cadă și noi să câștigăm ușor”

CSM Constanța a trecut la 3-0 bilanț în Conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin după victoria la limită în fața lui CSM Focșani în cursul serii de marți, 10 octombrie. Dobrogenii s-au impus pe teren propriu cu 79-78.

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a oferit mai multe declarații pentru pagina de Facebook CSM Constanța Baschet și a început cu următoarele idei:

„Am început mult prea relaxați pentru un meci din Liga Națională. Indiferent de adversar, ar trebui să fim mult mai concentrați și mai atenți în apărare. Am avut o apărare slabă și de acolo s-a văzut lipsa contraatacurilor. Am avut un atac mult prea lent. Parcă îi așteptam pe adversari să cadă și noi să câștigăm ușor. Nu a fost cazul și e o lecție bună pentru noi. Mă bucur totuși că am reușit să câștigăm pe final și singurul lucru bun pe care putem să-l luăm e faptul că am avut puterea să nu renunțăm în ultimele secunde și să reușim să revenim de la -3, în câteva secunde, la +1.”

Antrenorul formației de la malul Mării Negre a explicat situația care a dus la ultimele puncte ale întâlnirii:

„Le-am spus ce avem de făcut. Era time-out-ul de când aveam repunerea. A ajuns mingea la cine a trebuit. Ar fi trebuit să facem încă un hand-off și după aia să atacăm coșul, dar până la urmă s-a dovedit că Cedric (n.r. Henderson) a luat decizia bună și a reușit să marcheze. Mă bucur că și Bryan (n.r. Griffin), venit de pe bancă cu o oarecare accidentare, a reușit să pună acel capac pe final și cred că e foarte important să știe că el se poate apăra astfel.”

Fleșeriu a vorbit despre obiectivele dobrogenilor, cum a văzut cele trei etape și ce probleme medicale există în lotul Constanței:

„Prima dată trebuie să ne calificăm în Top 10, după care vom vedea pe ce loc suntem și ce șanse avem să mergem în playoff. Nu ne gândim așa departe. Ne gândim doar la următorul meci, care va fi foarte greu la Vâlcea. Spre asta ne concentrăm. Da, sunt trei victorii și am avut două meciuri bune, acum unul mai puțin bun. Trebuie să revenim pe panta ascendentă, în niciun caz descendentă, pentru că de acum încolo ne așteaptă meciurile grele și importante. Suntem încă în căutarea formulei corecte. N-am reușit să avem toți jucătorii sănătoși la un meci. Acum am jucat fără Duffy, iar în primul sfert l-am pierdut pe Diculescu și sperăm că nu este o accidentare gravă. Oprean este o absență importantă, Gribinic a venit după o accidentare și n-a jucat atât de mult în ultimul timp și s-a văzut că nu a avut siguranța ofensivă pe care o are de obicei. Am riscat în acest meci, nu i-am folosit pe cei care ar fi putut să joace și bine că am reușit să câștigăm.”

În final, antrenorul a adăugat câteva cuvinte despre următorul adversar:

„Meciul de Vâlcea va fi unul foarte important. Sigur nu vor fi echipa pe care am întâlnit-o în Cupă. Atunci au avut probleme cu accidentările și nici nu aveau cine știe ce motivație, pentru că nu ar fi putut să se califice oricum. Cu siguranță ne vor pune probleme și trebuie să înțelegem că vom juca cu o altă echipă, nu cu cea pe care am întâlnit-o în Cupă. Va fi un meci extrem de greu și sper să avem recuperarea bună, să avem jucătorii apți și să putem face un meci foarte bun.”

CSM Constanța va juca la finalul săptămânii în fieful nou-promovatei CS Vâlcea 1924, meciul din Zăvoi contând pentru etapa a patra a Ligii Naționale.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!