Stiri Cupa României Feminin

Dan Fleșeriu: „Vom juca ambele meciuri doar la victorie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.01.2014

Dan Fleșeriu, antrenorul celor de la CSM Târgoviște, a prefațat dubla manșă cu Olimpia Brașov din sferturile de finală ale Cupei României. 

„Cu Olimpia vom juca amândouă meciurile doar la victorie. Nu avem de ce să ne tem de adversar, atâta timp cât vom evolua pe teren propriu. Vom trata ambele meciuri cu maximă seriozitate, pentru că ne dorim să mergem mai departe în această competiţie”, a declarat tehnicianul pentru sportdambovitean.ro. 

Pe de altă parte, referitor la Liga Națională, Fleșeriu speră că, la finalul sezonului regulat echipa sa să se regăsească pe primele două locuri ale clasamentului. 

„Sperăm să încheiem stagiunea mai sus de locul 3 şi să jucăm finala campionatului. Vom face tot ce depinde de noi pentru a bate pe teren propriu principalele noastre adversare, ICIM Arad şi Universitatea Alba Iulia. Prima parte a sezonului s-a caracterizat ca fiind una bună pentru noi dacă ţinem cont că echipa s-a făcut în grabă şi cu puţine pretenţii financiare”, a concluzionat Dan Fleșeriu pentru același site. 

Dubla dintre Târgoviște și Brașov se va juca sâmbătă (ora 18:00), respectiv duminică (ora 16:00).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!