Stiri Cupa României Feminin

Dani Popescu despre SuperCupă: ”Sperăm ca la sfârșitul partidei să fim învingători”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.09.2012

Vineri (21.09), cu începere de la orele 18:00, este programată partida din SuperCupa României în care, campioana în exercițiu, CSU Ploiești va înfrunta deținătoarea Cupei României, BCM U Pitești.

Total Baschet a stat de vorbă cu jucătorul echipei din Trivale, Dani Popescu. Sportivul a declarat că speră ca la sfârșitul partidei echipa sa să fie învingătoare.

Meciul din SuperCupă va fi unul foarte dificil pentru noi, întâlnim echipa campioană însă ne propunem să jucăm un baschet de calitate, să dăm totul pe teren și sperăm ca la sfârșitul partidei să fim învingători.

Dani Popescu a lipsit de la pregătirile echipei BCM U Pitești o perioadă de timp, acesta evoluând la echipa națională a României în stagiunea de calificare la EuroBasket 2013. Baschetbalistul a evoluat pentru piteșteni la turneul de la Mediaș din perioada 14-15 septembrie și spune că meciurile jucate de echipa la această competiție au fost reușite.

Echipa am găsit-o mult schimbată față de anul trecut. Primele două meciuri jucate alături de colegi, la Mediaș, au fost reușite pentru noi, am arătat ca o echipă solidă.

Ediția inaugurală a SuperCupei României va fi transmisă în direct de TVR 2.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    pe bune,,
    ce cliseu...

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexbca :

    waw ce poza
    dani pe vremea cand nu avea par alb =))

    cu 11 ani în urmă (21.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!