Stiri Cupa României Feminin

Danzio Timişoara primeşte vizita Rapidului

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.01.2013

LNBF

sâmbătă, ora 13:30

Locul 8 (8/6) Fişa meciului Locul 12 (3/12)

Sâmbătă, în etapa a 19-a a LNBF, BCM Danzio Timişoara primeşte pe teren propriu vizita formaţiei Rapid Bucureşti. Cele două formaţii au stat în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii, iar acum sunt faţă în faţă.

Deşi au trecut deja trei etape din retur, BCM Danzio Timişoara a jucat un singur meci. Asta pentru că de două ori nu a mai avut adversar, după cele două retrageri de echipe din LNBF. Timişorencele au evoluat în acest doar cu SCM U Craiova în campionat, meci pe care l-au câştigat în urmă cu o săptămână, pe teren propriu, cu 71-62. Această victorie a urcat formaţia lui Dan Ionescu pe locul 8, iar pentru panterele roz continuă lupta pentru un loc de play-off. Deşi au fost ţinute din nou în spate de Brown şi Pesovic, la Danzio începe să îşi facă simţită prezenţa şi Sonja Maric, iar tânăra Adina Stoiedin poate prinde oricând o zi excelentă sub panouri. Danzio atacă meciul cu Rapid din postura de favorită, dar şi prin prisma victoriei din tur, 96-85.

Rapid Bucureşti are o victorie, un eşec şi o etapă în care a stat, în acest retur. Giuleştencele sunt pe locul 12 în clasament, cu 3/12 şi la 4 puncte de Danzio, ultima deasupra liniei de play-off. Formaţia din capitală a alternat în această parte a doua a campionatului jocurile bune cu cele nereuşite. Rapidul a pierdut la scor cu Olimpia Braşov, chiar pe teren propriu şi caută acum să recupereze puncte şi din deplasare. Porneşte însă cu şansa a doua la Timişoara.

Interesant este faptul că la general, BCM Danzio Timişoara conduce Rapidul cu 7-0!

Partida dintre BCM Danzio şi Rapid Bucureşti va avea loc sâmbătă, de la ora 13:30, în sala C. Jude.  

foto: BCM Danzio (via facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!